22.11.2017

Moi Kirkkonummi, oisko vähän siistiä tutustua!

Nyt se sitten on varmaa! Meikäläiselle lohkes studiopaikka aivan läheltä Kirkkonummen keskustaa. Oon tästä niin onnellinen! Tässä vierähtää nyt joulukuu nopeasti suunnitellessa erilaisia kuvauksia ja tapahtumia uudella studiolla. Ja tietysti, ajanvarauskirja on nyt auki tammikuulle, mikäli kuvaukset teidän perheessänne olisi ajankohtaisia, ota yhteyttä niin suunnitellaan just sulle ja teikäläisen ipanoille sopiva kuvaus ♥!


Meikäläiseen, tarjoamiini kuvauspalveluihin ja erityisesti kuvaustyyliini voit tutustua kotisivujeni kautta, www.ikuistetaantunne.com.

/////
Tulevien muutosten myötä kotisivuja hieman myllerretään. Kuvauspalveluihin on pieniä muutoksia tulossa ja lisäksi kuvavalmistajan vaihdosta johtuen muutamia kuvatuotteita poistuu valikoimista ja muutamia ihanuuksia tulee tietysti tilalle (kuten esimerkiksi niin kauan odotetut FineArt tulosteet!). 

Mikäli mielit kuitenkin studiokuvauksen varaamista tammikuulle hätsypikaan, voit toki varata kuvauksen ja päättää kuvauksen yhteydessä, haluatko käyttää vuoden 2017 vai 2018 kuvaushinnastoa. Kuvatuotteista olenkin pistänyt kuvausajan varanneille alustavan hinnaston vuodelle 2018.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall