29.12.2017

Älä koskaan sano, "ei koskaan".

Meikäläinen ei koskaan kuvitellut olevansa rantaihminen. Jokainen tuttu tietää, että meikäläiselle auringon ottaminen ja liian lämpimässä löhöäminen on tuskastuttavaa "joko voidaan lähteä" lausahduksen hokemista. Miksi lähteä - ainakaan mihinkään kauas - vain makaamaan auringossa kun voisi tutkia ja pyöriä ympäri vierasta kaupunkia ihan mihin vain.

No, ihan vaan koska kylppäriremppa, äkkilähtö ja kauan kaivattu aurinko.


Joulukuu on meillä aika usein melekonen sirkus. Paikasta A pitää singahtaa paikkaan B, sieltä D:n kautta C:hen. Tähän kaikkeen on kun lisätään vielä yksi kylppäriremppa joka vie talouden ainoan suihkun käyttökieltoon pariksi viikoksi, niin ei joulukuusta puuttunut kyllä yhden ainutta ajokilometriä.

Silti tästä kaikesta huolimatta, joulukuu oli täynnä rentoutumista, pitkiä aamuja pitkine aamupaloineen, rakkaiden kanssa olemista, Kimblen ja paskahousun pelaamista, pitkiä ruokailuja ihanien joululaatikkojen ääressä, mustan saunan hämärässä istumista ja no - nauttimista.



Toi Israelin Eilat oli kyllä mahtava. Just tähän hetkeen ja nopean loman ja auringon kaipuuseen täydellinen. Paljon oli porukkaa liikenteessä, me kun ei otettu huomioon lainkaan että sielä päin juhlitaan tällä hetkellä hanukkaa, joten tuo meidänkin hotelli oli hanukan juhlijoita täynnä.

Vaikka meikäläinen on ollut aina sitä mieltä että hotelli voi olla surkeuden multihuipentuma, koska kuka sielä aikaansa viettää kuitenkaan? Miksi olla altaalla jos voi olla meren ääressä tai ylipäätään kiertää kaikki mahdollinen omasta lomakohteesta.

Tällä kertaa just se kaikki oli kuitenkin se mitä kaivattiin. Aurinkoa, lämpöä, hyvä sänky, runsas (ja aivan loistava!) aamubuffa, rentouttava allas ja lähistöllä oleva meri. Joskus se oma allaspaikka vaan riittää. Kauheen vaikee käsittää miten suuresti tän mestan maine on laskenu turistien silmissä! Jos Eilatissa ennen muinoin turistit koostu 90% muualta maailmalta tulevista, niin nyt luku on vaan 10%.

Ja kyllähän sitä aika monet ihmetteli meidän valintaa, varsinkin kun Trump päätti just ennen matkan varaamista vielä sekottaa Israelin pakkaa. Todellisuudessa, toi Eilat on ihan yhtä turvallinen kohteena kuin muutkin rantalomakohteet. Sielä on lämmintä ympäri vuoden, super lapsiystävällinen mesta, siistiä ja super helppoa koska mestana on kuitenkin niin länsimaalaistunut kohde.

Toki mekin käytiin Jerusalemissa (pakkohan se oli vilasta itkumuuri ja basaarit), eikä sieläkään kyllä mitään levottomuutta ollut. Niin ja tuo kuollut meri (kuva alla)! Vitsit mikä näky ja ihan kokemisen arvonen kellunta!





Loppuvuosi, eli huikeat pari päivää -vietetään ihan kaikessa rauhassa. Lösähdetään omalle sohvalle, ihastellaan lähes valmista kylppäriremppaa ja pistetään juhlitaan uusi vuosi vahdaten Downsiftaajien toinen tuotantokausi, verhot kiinni ja syöden nakkeja perunasalaatin kera (mistä toikin perinne on rantautunu?).

Jos vuosi 2017 oli yhtä hässäkkää, ei sitä tule puuttumaan myöskään vuonna 2018. Monia uusia juttuja tulossa, kuvaustuotteisiin ja -palveluihin tulossa muutoksia. Näistä kuitenkin lisää kunhan saan ajatukset koostettua paperille lyikkärin sijaan kuulakärkikynällä viimeisteltyinä.

Ja hei ihanat, nauttikaa toisistanne <3


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall