13.11.2017

Miten ois pienet studiohulinoinnit!

On niin penteleen pimiää eikä lumikaan oo ainakaan vielä maassa. Joulukorttikuvauksetkin on kohtapuolin ohi, joten jotain hauskaa pitäis keksiä. Sit mä mietin, et miten ois hei pienet studiohulinat!



Tarkottaa sitä, että marraskuun vikalla viikolla kehitetään studiooon jotain mahtavaa ja uutta rekvisiittaa ihania ipanoita varten (ja miksei toki muitakin!) ja kuvataan kaikki pimeys ja ankeus poies! Kaikkiin tällä viikolla kuvattuihin kuvauksiin lisäksi 25x20cm suurennos! Et hei, nyt kantsii äkkiseltään varata aikaa, jos semmosta on tässä pohdiskellu mielessään.

Ainakin pienemmille ipanoille ajattelin rakennella tiipiitä jota pitäis päästä testailemaan, kakkuja tuhotaan normaaliin tapaan. Katsotaan paljonko studion suursiivouksen jälkeen jää tyhjää tilaa ja millä kaikella sitä tilaa tullaan täyttämään! Ja hei, myös vauvoille on kaikenmoisia uusia kuvauskankaita ja ainakin yks kehto rakentuu hulinaviikoilla. Eli myös vauvoja kuvauksiin mukaan!

Studiohulinaviikolla järjestetään myös yksi joulukorttikuvaus, tarjous kuvasuurennoksesta ei luonnollisesti kata joulukorttikuvauksia.

Ja teille ihanuuksille joilla aika on jo varattuna kyseisellä viikolla; teille tulee tietty toi sama suurennos ♥




Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall