9.11.2017

Kaksi yötä jouluun on, laskin ihan itse.. (eilen?)

Jokos teillä alkaa kohta jouluvalmistelujen suunnittelu? Täytyypä sanoa, että olen hirmuisan yllättynyt siitä, miten nopeasti se joulu saapui kauppoihin! Tänään oli oikeasti ison omenan cittarissakin jouluvalot :O! Ja sitä jouluhässäkän määrää muutenkin kaupoissa, uskomatonta! Tai siis uskomatonta tästä tekee sen, että meikä oikeesti meinas ostaa nyt jo kranssin ulko-ovelle. Oikeesti, tulin kuitenkin järkiini (vielä).


Joulukorttikuvauksetkin ovat viimeistä silausta vaille valmista. Nimittäin kuvauspaikka on kokoamatta, mutta studiolle matkalla olevassa kassissa on kuitenkin lukuisia paperitähtiä, löytyy karvaista vilttiä ja tonttulakkejakin löytyy vino pino niitä kaipaaville. Ainoastaan kuusen haku on jäänyt vielä huomiselle, koristeetkin on jo pakattu mukaan. Niin, ja tausta tulee olemaan vaalean harmaa, ei kuitenkaan ihan valkoinen.

Millaista vaatetta kannattaisi miettiä?
Kaikilla on varmasti monta ajatusta jo käynyt mielessä vaatetuksen suhteen, ja tuo tausta on kätevä siitä, että siihen sopii oikeastaan ihan mikä tahansa vaatetus! Vähän haaveilen, että jos joku uskaltais tulla kuvaukseen esimerkiksi pyjamassa, niin ois tosi siistiä! Mutta kuten sanottua, tuohon taustaan ja rekvisiittaan sopii niin monenlainen vaatetus, että siitä ei kannata stressata.

Kuvausvaatteet kannattaa olla valmiiksi jo ipanoiden päällä, tämä nopeuttaa kuvaushetkeä koska aikataulu ainakin aamun ja iltapäivän osalta on aika tiukka. Paikalle kannattaa saapua toki ajoissa, mutta suunnilleen kuitenkin oman kuvausajan puitteissa. Studioni on niin pienen pieni, että astuessasi sisään, oletkin jo melkein kuvaustilassa! Siksi kannattaa noudattaa mahdollisimman hyvin omaa kuvausaikaa jotta edellisten kanssa saadaan varmasti kuvaukset hoidettua ennen teidän saapumistanne.

Kuvaukset siis Karviassa, studiolla. Valitettavasti tilaamani korttikone ei ehtinyt näihin bileisiin mukaan, joten varaattehan mukaanne kuvaukseen tasarahan (30€). Kuvaussopimukset allekirjoitetaan maksun yhteydessä, ennen kuvauksen alkua.

Niin, ja jos vielä on viimehetken tulijoita, niin mukaan mahtuu vielä muutamia! Lukaisen luonnollisesti sähköpostin vielä aamutuimaan studiolla, eli voit ilmoittautua sähköpostitse tai viestillä (040 9362775) niin katson kalenterista mikä kuvausaika olisi vapaana :)!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall