23.10.2017

Moon henkis, ja ihanaa lokakuuta tyypit ♥

Aikamoista hiljaisuutta on ollut kuluneiden kuukausien aikana. Meikä on miettinyt, että missä vaiheessa sitä osaisi isolle yleisölle kertoa että hei, kuvausjuttuihin on tullut isoja muutoksia (tai tietoa siitä että meikä ei tiedä, onko niihin tulossa isoja muutoksia edes!). Ja siihen kaikkeen on ihan oikeesti jopa pätevä syy (seliseli). Nimittäin tää perhe otti ja muutti kesällä Kirkkonummelle! Uus ympäristö, ihan uusien työkavereidein keskellä on ollu ihan superjännää. Samalla sitä on yrittäny painaa duunia hikipäässä ja nauttia niistä "kesän" rippeistä tutustuen uuteen kotiin ja ympäristöön, uutta arkea rakentaen.


Nyt, ensilumikin on ollut sulaneena jo hyvän tovin, on varmaan hyvä hetki istahtaa alas kahvikupin kanssa ja miettiä että mitä sitä tulikaan tehtyä kesän lopusta läpi syksyn tähän hetkeen, tähän lokakuiseen maanantaihin saakka. Niin, ja miten kuviot tulevat jatkumaan myös mun ihanien asiakkaiden kannalta!

Heinäkuu vierähti sujuvasti satakunnassa kuvaillen, tavaroita pakkaillen ja muuttoa miettien. Meikäläinen oli nimittäin pistänyt työhakemuksen Espooseen, koulukuvaajaksi ja paikan saatua alkoi suunnaton stressi siitä, missä sitä tullaan seuraavat kuukaudet asumaan. Kun viimeinkin löydettiin Kirkkonummelta se meille sopiva koti (kahta viikkoa ennen meikän töiden alkua..), alkoi älytön muuttorumba kaikkien hääkuvausten, ja uuteen työhön valmistaumisen keskellä.

Ja tuntuu kyllä, että tuo samainen härdelli on jatkunu aina näihin päiviin saakka! Ylipäätään työhuone muotoutui varsinaiseen järjestykseensä vasta muutama viikko sitten kun viimeisetkin pahvilaatikot purettiin pois jaloista (ei sillä, että se polku huoneen läpi tietokoneen luo olisi ollut häiritsevää..). Viikot on vierähtäneet täälä, uusissa töissä ja viikonloput lennossa satakunnassa kuvaillen. Studiossakin on kuvattu monia ihania ipanoita, enkä oo edes niistä ihanuuksista ehtinyt mitään päivittämään! Odottakaas vaan sitä ryntäystä x)!

Uudet työt imas kyllä meikäläisestä niin kaikki voimat (rustaan niistä vielä lisää myöhemmin!), että tuntu että työpäivän päätteheks ei aina jaksanut muuta kuin nostaa jalat sohvan yli pieniä tirsoja varten. Nyt arki kuitenkin on tasaantunu kaikin puolin ja aikaa on taas enemmän juuri sille, mitä eniten haluan tehdä.


Marraskuusta lähtien studio karviassa on lähes normaalisti auki, ja aikoja voi varailla vanhaan tuttuun tapaan. Pieniä muutoksia on aikatauluihin tulossa, lisäksi viikonloppuisin kuvailut painottuvat enemmän dokumentaarisille- ja minikuvauksille (hautajaiset, juhlat, joulukorttikuvaukset yms.). muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Näistä kuitenkin lisää, ihan omissa postauksissaan.

Nyt kuitenkin, ihanaa lokakuun loppua, nauttikaa kynttilöistä ja näistä pimeistä illoista, koska niissäkin on oikeasti ihanaa fiilistä ♥

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall