26.10.2017

JOULUKORTTIKUVAUKSET KARVIASSA 11.11!

No mutta, tottakai joulukorttikuvaukset järjestetään kuten muinakin vuosina, samalla kaavalla mutta uusilla rekvisiitoilla ja taustoilla! Ensin ajattelin että jää kuvaukset vallan tekemättä, mutta höpöhöpö, en malttanut kun kyselyjä alkoi tulemaan! Pistetääs siis ilmoittautumiset julkiseen jakoon! Ilmoittautumaan pääset sivuiltani, sieltä minikuvausten osiosta, eli täältä. Toki voit ilmoittautua myös pistämällä viestiä sähköpostiin tai whatsappia, soittoihinkin pyrin toki vastaamaan vaikka päivät aika kiireisiä ovatkin vielä!



Tänä vuonna taustasta sen verran, että meikäläinen ajatteli oikein yllättää itsensäkin! Kaikki asiakkaat tietävät, että valkoinen tausta ei meikäläisen kuvauksissa kulu, mutta nyt kulutetaan se loppuun! Varautukaa siis tavasta poiketen vaaleaan ja seesteismpään kuvaukseen, rekvisiitta tulee olemaan myös hyvin hillittyä mutta supersiistiä! Kävin jo metsässä haahuilemassa sopivaa rekvisiittaa askartelua varten, ja ensiviikolla lupaan instaan päivitellä jotain kuvia tulevasta rekvisiitasta ja sen rakentelusta. Olkaahan siis tarkkana!

Kuvauspäivähän on siis isäinpäiväviikonloppuna, ja kuvausaikoja on kyllä reippaasti tarjolla kaikille haluaville, aamun ajat tietysti menevät nopeasti mutta edelleen sielä on avoimia aikoja jäljellä hyvin. Kuvauspaikkana tuttu studio Karviassa, tarkemmat ajo-ohjeet ja ohjeistukset kuvausta ajatellen toki myös sähköpostitse ilmoittauduttuasi kuvaukseen.

Tämä kuvaus on tarkoitettu lapsille ja kuvaukseen mahtuu kerralla 1-3 lasta. Kuvaus sopii vauvasta jo varttuneempiinkin lapsiin ja on muunneltavissa lasten iät huomioiden. Kerrothan jo ilmoittautuessasi lasten iät ja montako lasta kuviin on tulossa. Mikäli tahdot useammasta lapsesta sisaruskuvan lisäksi yksittäiskuvat, varaathan kaksi aikaa! Mahdollista on ottaa mukaan myös perheen lemmikkejä ja miksei, kuva vaikka koko perheestä!

Kuvaushinta 30€ sisältää kuvauksen, kuvaussopimuksen, koevedokset salasanasuojatussa nettipankissa sekä yhden valitsemasi kuvatiedoston joulukorttimuokkauksella, kauttani mahdollisuus tilata myös valmiit paperikuvat valmiina joulukortteina!

Kuvatiedostot ovat aina täysikokoisia kuvatiedostoja joissa ei ole kuvaajan leimaa. Kuvatiedostoista voit valmistaa haluamiasi tuotteita missä ja milloin tahansa. Kuvatiedoston mukana saat erikseen nettikäyttöön optimoidun kuvan kuvaajan leimalla.

JOULUKORTTIEN POSTITUS JA KUVIEN AIKATAULU VUONNA 2017
* Kuvaus lauantaina 11.11, koevedokset nähtävissä maanantaina 13.11 (illalla viimeistään).
* Kun teet tilauksesi viimeistään perjantaina 17.11, saat valmiit kuvatuotteet (kuvakortit valokuvapaperille ja kartongille) toimitettuna karviaan lauantaina 25.11. Postitse kuvatuotteet lähtevät matkaan 27.11 jolloin ne saapuvat asiakkaille joulukuuhun mennessä.

Kuvatiedostoissa viikon toimitusajat.

- - - POSTIN AIKATAULU - - - 
Kotimaan joulutervehdys (0,95 €) 12.12. / Normaali kirjeposti (1,40€) 20.12.2017
(https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/laheta/kortit.html)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

JOUKKOKUVAUSTEN UKK

Mitä tarkoittaa joukkokuvaus? Joukkokuvaus tarkoittaa sitä, että yhtenä päivänä kuvaan hurjan määrän lapsia, koiria, pareja tai perheitä. Kuvaukseen varataan aikaa 10-15minuuttia. Sen lisäksi, että päivän aikana pystyn kuvaamaan monta ihastuttavaa mallin alkua, teen pitkän päivän ilman kuvauskaluston siirtelyä. Tämä mahdollistaa kuvattaville edullisen hinnan ja matalan kynnyksen kuvakseen tulemiselle.

Miten ilmoittaudun kuvaukseen? Tähän kuvaukseen ilmoittaudutaan mieluiten kotisivujen ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Ilmoittautumiskaavakkeen löydät täältä. Voit ilmoittautua toki myös sähköpostitse (ikuistetaan.tunne [at] gmail.com)/puhelimitse (040 936 2775).

Haluaisin ilmoittaa useamman kohteen kuvattavaksi? Jokaiseen kuvattavaan varataan yksi kuvausaika, jos sinulla on siis vaikkapa kaksi lasta joista molemmista haluat kuvat sekä yhdessä että erikseen, varaa kaksi kuvausaikaa. Mikäli sinulla on esimerkiksi sisarukset joista haluat vain sisaruskuvan, yksi kuvausaika riittää mutta muistathan silti kertoa kuvattavien lukumäärästä ilmoittautuessasi kuvaukseen.

Kuvauksen hinta ja muut kulut? Kuvauksen hinta on 30€, sisältäen kuvauksen, koevedokset sekä yhden asiakkaan valitseman kuvan käsiteltynä. Halutessasi voit tilata myös muita kuvia koevedoksista, kuvien hinnaston näet alla, lisäksi joulutuotteille on oma hinnasto jossa kartonkisia joulukortteja ja nopean aikataulun tuotteita. Ennen kuvausta molemmat osapuolet allekirjoittavat ns. kuvaussopimuksen jossa on esimerkiksi määritelty kuvauksen, koevedosten ja yhden kuvan hinnaksi yhteensä 30€.

Mitä minun pitää ottaa huomioon kuvaukseen tullessa? Sen lisäksi että olette hyvällä tuulella :)? Tule kuvauspaikalle ajoissa jotta kuvausajat eivät myöhästy. Liian aikaisin ei kuitenkaan kannata kuvaukseen saapua, jotta edellisillä kuvattavilla säilyy kuvausrauha kuvauksessa.

Miten kuvauksessa toimitaan? Kirjoitettuamme kuvaussopimuksen, siirrymme kuvaamaan. Koska olemme jo sähköpostissa käyneet läpi kuvattavat (onko kyseessä koko perheen lapset, ainoastaan yksi kuvattava jne..) kuvaus voidaan aloittaa pikimmiten. Erityisesti eläväiset lapset tarvitsevat kuvaajan lisäksi apukäsiä paikallaan pysymiseen. Ota siis esimerkiksi mukaasi jotain mielenkiinnon herättäjää vaikka yleensä riittääkin että toinen vanhemmista on paikalla hieman hidastamassa vauhtia ja pitämään innokasta mallia kuvausalueella ja hyvällä kuvaustuulella :).

Mistä näen kuvaukseni kuvat? Joulukorttikuvauksissa koevedokset näet seuraavana arkipäivänä (katso aikataulu ylempää). Kuvauksen yhteyssä saat mukaasi kuvaustunnuksen (kirjain/numerosarja) millä näet kuvattujen kuvien koevedokset menemällä osoitteeseen:www.jlphotography.kuvatilaus.fi.

Kuvaustunnus on henkilökohtainen eikä muut pääse katsomaan kuvianne.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall