2.6.2017

Mietitkö huomenlahjaksi kauniita kuvia?

Nyt on viimeiset hetket miettiä huomenlahjaideoita, mikäli mielit kauniita kuvia puolisolle annettavaksi! Kesä saapui viimein ja tässä suunnitellaan täyttä häkää tämän kesän ulkokuvauksia! Jos mietit yhtään oisko tämmönen kuvaus sun juttu (koska puolisosi tykkää tästä varmasti ;)!), niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä olenko minä oikea henkilö kuvaamaan kauniit ja herkät kuvat sinua tai puolisoasi varten!




Kuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai haluamassasi ympäristössä -kotona, karulla louhoksella tai herkässä koivikossa. Aamun usvassa tai illan kauniissa valossa. Heitellään yhdessä niitä villejä ideoita joiden joukosta rakennetaan kuvaussuunnitelma joka tuotoksena saat juuri sellaisia kuvia mitä mietit ja juuri sellaisen määrän kuin haluat.

Kollega Elli on kerännyt ihan huikeen hyviä ideoita huomenlahjakuven käyttöä ajatellen, kannattaa tsekata Ellin rustailut blogipostauksessa: "Miten hyödyntää huomenlahjakuvia"



Tänä vuonna olen toteuttamassa muutaman morsion mahtavaa kuvausta myös isommasta kuvauspaketista (muotokuvauspkt 3), jonka hintaan sisältyy 12 kpl paperisia kuvia. Toisinsanoen, yksi kuva jokaiselle kuukaudelle annettavaksi. Kirjaimellisesti lahja, jonka muistaa vielä vuodenkin päästä. Halutessasi voin toimittaa kuukausittain kuvan annettavaksesi puolisollesi.



Rustailin viimevuonna myös kirjoituksen boudoir- ja huomenlahjakuvauksista (lue lisää tästä) joka kannattaa katsoa mikäli mietit huomenlahjakuvausta. Studion rekvisiittamäärä on kasvanut vuoden aikana tietysti jonkin verran ja tälläkin hetkellä sieltä löytyy iso kasa erilaisia koruja, kankaita ja muita asusteita jotka ovat tietysti maksutta käytössä kuvauksissani. Rekvisiitta suunnitellaan aina yhdessä omien asusteidesi kanssa yhteen sopivaksi.



Kuvauksen yhteydessä kirjoitetaan aina kuvaussopimus, jossa on esimerkiksi maininta siitä, että minulla ei ole oikeutta julkaista kuvia eikä ne välity muille katsottavaksi. Olen tottakai enemmän kuin iloinen, mikäli saan julkaista ottamiani huomenlahjakuvia myös kotisivuillani/blogissani ja niiden käytöstä on mahdollisuus sopia erikseen ja kuvista joita haluaisin käyttää on mahdollista saada edullisemmin. Mutta näistä jutellaan sitten kuvauksen yhteydessä ja sen jälkeen kun olet myös itse nähnyt koevedokset ja kuvat :)

Katso ottamiani huomenlahjakuvia kotisivujeni kuvagallerista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall