22.5.2017

SATUMAISIA MINIKUVAUKSIA HEINÄKUUSSA ♥

Metsät ovat aina olleet mulle itelle paikka, minne mennään rauhoittumaan ja mistä haetaan voimaa. Mikään ei ole parempaa kuin stressaavan päivän päätteeksi saa pakata koirat autoon, huristella metsän läheisyyteen ja nauttia siitä huminasta mikä metsässä kuuluu pienessä tuulessa. Metsä on mulle erityinen paikka, ehkä siksi tykkään myös kuvata sielä niin paljon. Kaikki varjot ja puiden latvoista pilkahteleva aurinko -voiko mielenkiintoisempaa kuvauskohdetta olla? Tämän vuoksi, heinäkuussa, kolmena arki-iltana, kuvaillaan Kankaanpään metsässä.



Tämä minikuvaus on kaikille avoin, voit siis ilmoittaa itsesi (vaikka rakkaasi kanssa), perheesi, lapsesi, sisaruksesi ja vaikka koirasi mukaan kuvaukseen. Ilmoittaudu kuvaukseen mukaan kotisivuilla: www.ikuistetaantunne.com. Ilmoittautuessasi, muistathan liittää mukaan puhelinnumerosi sekä kertoa millaisella kokoonpanolla kuvaukseen oltaisiin tulossa. Mikäli haluatte kattavamman kuvauksen, esimerkiksi useasta lapsesta sisaruskuvan lisäksi yksilökuvia, voidaan niistä sopia erikseen ilmoittautuessasi kuvaukseen (kuitenkin max.3 kuvausaikaa/asiakas).

Nyt siis laukkuun vain hyttysmyrkyt ja menoksi. Kuvauspaikka löytyy Kankaanpään lähimaastosta niin, että paikkakuntalaiset hurauttavat paikalle vaikka fillarilla. Paikka on katsottu niin, että lastenkin kanssa pääsee helposti kuvauspaikalle ja lähes viereen autolla. Kuvaukset ovat 20min. kuvausaikoja, ne voidaan tosiaan käyttää juuri niinkuin haluat.


Kuvausten ajankohdasta sen verran, että kuvauksia näinä kolmena arkipäivänä voi varata aamu kymmenestä ilta kahdeksaan saakka (oi nuo ihanat kesäillat!). Kuvausaikoja on kuitenkin vain rajallisesti, muutama kuvausaika päivää kohden.

Kyseessä on siis minikuvaus, joka tarkoittaa edullisempaa kuvaushintaa ja lyhyempää kuvausaikaa (uskokaa pois, lyhyessäkin ajassa ehdimme vaikka mitä!) verraten normaaleihin kuvauspaketteihin. Tässä minissä kuvaukseen ei ole tulossa rakentelemaani rekvisiittaa, vaan keskitytään kuvausmalliin ja metsän tarjoamaan miljööseen. Omaa rekvisiittaa (lasten unilelut yms.) voi toki ottaa mukaan!



Kuvaukseen voit ilmoittautua sivuiltani löytyvän kaavakkeen kautta --> ILMOITTAUDU KUVAUKSEEN. Mikäli sinulla on kysyttävää kuvauksesta, pistäthän sähköpostia tai soittoa tulemaan. Mikäli en ehdi vastaamaan, pistäthän viestiä jotta tiedän soittaa takaisin.

Monille minikuvaukset ovat tuttu juttu, mutta mikäli et ole koskaan kuvauksiin osallistunut, kannattaa lukaista sivuiltani vielä minikuvausten UKK. Sivuiltani löydät myös tämänhetkisen tuotehinnaston ja -valikoiman.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall