18.4.2017

Mikä mahtava perhe ♥

Ihanan kuvauksen taitaa tunnistaa siitä, että vielä kuukausien vierähtäessä nousee hymy huulille kun katselee asiakkaiden koevedoksia? Olen todella otettu, että pääsin ikuistamaan tämän ihanan ja lämminhenkisen perheen ♥

Vielä enemmän oon onnellinen tietysti tuosta palautteesta jonka sain kuvauksesta ♥




"Lähdimme suunnittelemaan kuvausta 1,5-vuotiaan erityislapsemme ehdoilla. Aluksi tarkoitus oli ottaa vain sisaruskuvia minikuvaustapahtumassa, mutta lopulta vietimme vajaa kaksituntisen meren rannalla koko perhe kameran edessä.


Kuvauspäivänä oli kylmä ja kävi tuuli, mutta tunnelma pysyi hyvänä ja Jonna oli kärsivällinen kuvaaja. Lapsista tuli luontevia kuvia, kun kamera oli koko ajan valmiina ja kuvaaja laittoi itsensä likoon ihan kirjaimellisestikin.


Kuva, joka on kotona esillä, kerää aina kehuja mm. lämpimän tunnelmansa vuoksi.
Kiitos Jonna!"


Kiitos Niina ♥


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall