30.1.2017

LASTEN MINIKUVAUKSET ULKONA TOUKOKUUSSA!

Vuoden ensimmäiset lapsille suunnatut minikuvaukset kuvataan toukokuussa! Luvassa on hurjasti hauskanpitoa, ihanaa rekvisiittaa, naurua ja toivottavasti kaunista säätä ja omenapuiden kukintaa -nimittäin nyt siirrytään studiosta ulos kuvailemaan! Kuvaukset Karviassa ja Kankaanpäässä, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Molempiin kuvauspäiviin mahtuu seitsemän ihastuttavaa ipanaa, joten nopeat syö hitaat ilmoittautumisen suhteen! Ajankohta on ajateltu viimekevään mukaisesti, eli odottelen innolla omenapuiden kukintaa, toki rekvisiittana on tulossa muutakin ja rakenteilla on huisi kuumailmapallo perheen pienimmille! Kuvaukset on suunnattu pienille lapsille, mutta mukaan mahtuu myös jo hieman vanhempiakin ipanoita.

Ainutlaatuista kuvauspaikkaa metsästän kevään edetessä ja se tarkentuu lähempänä kuvausajankohtaa. Molempina päivinä kuvataan kuitenkin lähellä paikkakunnan keskustaa.

Halutessasi kuvaan perheesi kaikki lapset, yhdessä ja erikseen. Pelkästään sisaruskuvaan varataan yksi kuvausaika, yksilö- ja sisaruskuviin varataan aina kuvausaikoja lasten lukumäärän mukaan (esimerkiksi kaksi lasta joista yksilö- ja sisaruskuvat, varaa kaksi kuvausaikaa!).

Kuvaukseen on mahdollista yhdistää myös muita kuvauksia kuten perhekuvaus. Silloin kuvauksen hinta 60€, kesto 40min ja sisältää yhden kuvan digitaalisesti toimitettuna (tai vaihtoehtoisesti yhden paperikuvan.

Kuvaukseen voit ilmoittautua sivuiltani löytyvän kaavakkeen kautta --> ILMOITTAUDU KUVAUKSEEN. Mikäli sinulla on kysyttävää kuvauksesta, pistäthän sähköpostia tai soittoa tulemaan. Mikäli en ehdi vastaamaan, pistäthän viestiä jotta tiedän soittaa takaisin.

Lisätietoa kuvatuotteista sekä minikuvausten UKK löytyy kotisivuiltani.

Kuvausajat 20min / kuvauksen hinta 30€
Hinta sisältää yhden korkealaatuisen kuvatiedoston tai 15x20cm paperikuvan.

Kuumailmapallon rakentelua kannattaa seurailla mun instassa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall