4.1.2017

Kuvat jotka saavat aikaan hymyjä, kuuluu olla esillä.

Vuosi on lähtenyt käyntiin aivan ihanasti. Nimittäin mulla on roppakaupalla uusia ideoita toteutettavaksi ja vuoden ensimmäinen viikko onkin mennyt niiden kanssa puuhastellessa ja uusien yhteistyökumppaneiden kanssa suunnitellessa! Yhtenä hienoimmista jutuista on (facea ja instaa seuranneet tietävätkin), että valokuvauspalveluiden lisäksi, valikoimista tulee löytymään lähiaikoina myös aivan ihanat Eiri Kehyksen tuotteet.
Kuva: Eiri Kehys Oy:n luvalla julkaistu

Eiri on perinteinen ja simppelin kaunis. Mutta ennenkaikkea, se on kotimainen. Minusta on ihana ollut saada jutella Annin kanssa ja suunnitella yhteisiä juttuja ja toivonkin että jossain vaiheessa niistä kehkeytyy jotain huisia! Anni kirjoittelee myös Eirin blogissa; "Piirongin päällä" (tuo nimi on jo aivan ihana!). Blogista löytyy tarinaa myös Eiri kehyksen historiasta, ja myös niistä kaikkien tuntemista ruusukehyksistä. Voitteko uskoa, että niitä oltiin valmistettu jo vuoteen 2002 (eli viistoistavuotta sitten!) yli 7,5 miljoonaa kappaletta. Kuten siis lähes jokainen meistä, myös minä muistan nuo ruusukehykset niin mummolasta kuin meiltä kotoakin.

Se on jotenkin uskomatonta, miten monta kuvaa miellän kuuluvaksi vain ja ainoastaan näihin ruusukehyksiin, enkä tiedä mitään toista niin kehystä, joka herättäisi niin paljon fiiliksiä. Eirin sivuilla on menossa myös kilpailu jossa juuri sinä voit jakaa oman ruusukehys -tarinasi. Tsekkaa kilpailu tästä linkistä.

Kuva: Eiri Kehys Oy:n luvalla julkaistu
Koska arvostan kotimaisuutta ja haluan tietysti tukea suomalaista työtä, oli itsestään selvää että haluan juuri Eirin kehykset valikoimaani. Kehyksiä tulette näkemään tapahtumissa joissa olen mukana, mutta tietysti myös sivuillani ja blogissa. Kaikki uudet asiakkaat saavat tietysti myös halutessaan kuvat kotiin, jo valmiiksi kehystettyinä niin että ainoaksi ongelmaksi sinulle jää vain päättää, mihin haluat kuvasi kauniissa kehyksessä sijoittaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall