19.1.2017

Anna lahjaksi jotain, joka tuo hymyn huulille vielä vuosienkin päästä!

Vuoden 2017 lahjakortit ovat valmiina! Olen jo pitempään miettinyt, että olisi kiva saada jotain hieman erilaista mutta siitä huolimatta käytännöllistä. Ja jotain villiä aasinsiltaa käyttäen mietin, onko lahjakortin pakko olla aina kortti? Miksei paketti? Tässä siis erään illan askartelut valmiina!

Lahjakortteja on saatavilla kaikenkokoisiin kuvauspaketteihin. Voit siis ostaa muotokuvauspakettien lisäksi dokumentaarista kuvausta esimerkiksi kummilapsesi ristiäisiin!



Miksi kuvauslahjakortti on vaan niin huisin hyvä lahja? Minäpä kerron ihan pari esimerkkiä tosielämästä, koska uskon että kovin moni pystyy samaistumaan näihin tilanteisiin.

Pariskuntakuvaus kihlajaislahjana? Menikö nuoripari kihloihin, vaan yhteistä kuvaa ei koskaan kuulunut? Joskus käy niin, että tärkeää kuvausta siirretään ja siirretään (siihen johonkin parempaan hetkeen), eikä ole kovinkaan harvinaista että kihlakuvaus suoritetaan vuoden päästä kihlauksesta. Ehkä sitä ei vain saanut aikaisemmin aikaiseksi tai rahatilanne ei kuvausta sallinut.

Kihlakuvaus on tämän vuoksi mahtava lahja. Tietysti sen lisäksi että appivanhemmat saavat viimeinkin nuoresta parista kauniit kuvat seinälle, on lahja rakastuneille mitä ihanin.

Muotokuvaus valmistuneelle tai kirjoittaneelle? Näiden kanssa kannattaa olla ajoissa! Mikäli nuorelle ostetetaan valokuvaus yo- tai valmistujaislahjana, kannattaa olla ajoissa liikenteessä jotta saamme varmasti sellaisen ajankohdan ja kuvauksen jota nuori haluaa.

Viimevuonna rustailin kahteen valmistujaiskuvauksen lahjakorttiin myös lisäselvityksen, että kummitädin kuvasuurennos kuuluu kuvauspaketin hintaan.. Superkätevää!


Lahjakortteja perhekuvaukseen on annettu niin lapsen ristiäislahjaksi kuin kihlajaislahjaksi mikäli perheenlisäystä on jo ennättänyt syntyä. Perhekuvauksessa kuvataan yleensä myös vanhempia erikseen. Mikäli useampi (esimerkiksi kaikki kummit tai yhteislahja appivanhemmilta) osallistuvat lahjaan voi ostaa jo myös isompia kuvauspaketteja!

Vauvakuvaus, odotusajankuvaus.. Onko Baby Showerit tulossa? Koko ystäväporukalla voi antaa lahjaksi kuvauksen jota tulevat vanhemmat voivat käyttää haluamallaan tavalla joko odotusajankuvaukseen, vauvakuvaukseen tai perhekuvaukseen.

Juhlan dokumentaarinen kuvaus Tiedättekö, että vanhemmat ovat jättämässä ristiäisten dokumentaarisen kuvauksen välistä? En ole koskaan kuullut harmitusta siitä, että "voi hittolainen että tuli ristiäisetkin kuvattua". Antakaa isomman porukan kesken ristiäislahjaksi juhlan dokumentaarinen kuvaus.

Lahjakorttiin osallistuvien kesken voidaan sopia lahjakortin suuruus. Kuvataanko pelkästään juhlaa, vai otettaisiinko kauniit muotokuvat samalla kaikkien haluavien kesken? Haluatteko antaa juhlan jälkeen myös albumin tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta?

Vuonna 2017 ristiäiskuvauksiin on mahdollista yhdistää myös muotokuvauspaketteja jolloin tuon paikan päälle liikuteltavan studion ja kaikki haluavat saavat mahdollisuuden studiolaatuisiin kuviin ristiäisten ohessa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan paraslahjaikinä sille tärkeälle ♥


Ja jotain huisia vielä, kevään aikana ostettuihin lahjakortteihin
(tarjous voimassa toukokuun loppuun) saat tarjouksen
myös toisesta lahjakortista!

Eli, ostaessasi yhden lahjakortin,
saat toisen lahjakortin itselle tai ystävällesi -20%!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall