8.3.2016

Hyvää naistenpäivää ♥

Äidit, vaimot ja isoäidit. Tyttäret, tädit, siskot, avopuolisot ja tyttöystävät -sen sijaan että olet kodin arjen pyörittäjä tai uraohjus miesvaltaisella alalla, pullantuoksuinen mummo jonka ovi on lapsenlapsille aina avoinna. Oli statuksesi tai elämänvaiheesi mikä tahansa, sinä olet Nainen. Isolla kirjoitettuna. Miehet, muistakaa että vierellänne on ensisijaisesti lastesi äidin sijasta nainen. Tunnollisen arjen pyörittäjän ja suorittajan kuoren alla on mitä kaunein nainen joka ansaitsee oman päivänsä, oman huomionsa ja muistamisensa.


Ei varmaan ole täydellisempää päivää rustailla ylös ajatuksia naisille suunnatuista kuvauksista? 
Usein kuulee puhuttavan huomenlahjakuvauksesta, sensuelleista kuvalahjoista tuoreelle aviomiehelle hääyön jälkeen. Kuvaukset ovat kuitenkin paljon enemmän kuin toista ihmistä varten otettuja kuvia, ne ovat sinua itseäsi varten.

Boudoirkuvauksia toteutetaan monista syistä ja niiden tarkoitus on ikuistaa Sinut sellaisena kuin olet. Ei mallinmitoissa olevana ammattiposeeraajana. Kaikki naiset joita olen kuvannut ovat aivan tavallisia naisia joista varmasti ihan jokainen on jännittänyt kuvausta, vieraan edessä poseeraamista ja vaatteiden vähyyttä. Minua sinun ei kuitenkaan tarvitse jännittää ja kuvauksiin varataankin aina aikaa sen verran että ehdit rentoutua ja tottua kuvaustilanteeseen. Kuvaushetken jälkeen olen saanut useasti palautetta siitä miten helposti ja rentouttavasti kuvaus sujui alkujännityksestä huolimatta. Kun kuulee että kameran edessä oleminen olikin helppoa ja nautinnollista -en kuvaajana voisi olla onnellisempi.

Sen lisäksi että kuvaus voi olla polttareissa yllätyksenä suoritettu huomenlahjakuvaus, se voi olla lahja poikaystävälle, kihlatulle tai aviomiehelle -se voi olla osa elämäntaparemonttia ja saavutuksia. Kuvaus voi olla eri elämänvaiheita ikuistava kokonaisuus joista näkee että juuri Sinä olet kaunis -oli menneisyydessä mitä koettelemuksia tahansa. Jokainen keho on ainutlaatuinen ja kaunis! Oli kyse sitten raskauden jälkeisestä, väsyneestä mutta hurjan duunin tehneestä kehosta tai palovammoja omaavasta kehosta joka kertoo tarinan siitä mistä on selvinnyt. Kuva voi olla kaunis muisto vaikka nuoruudesta -vain sinua varten.

Minusta on hienoa miten mediassa ja somessa tuodaan kokoajan esille kauneusihanteiden vastaisia asenteita. Meidän ei tarvitse olla Lindexin kuvastosta, eikä ihosta korjata jokaista arpea ja ryppyä. Ne kuvat joissa se tavallinen nainen on rehellisesti oma itsensä, sinut oman kroppansa kanssa on kauniimpia kuin mallikuvastot! Naiset kamppailevat näiden juttujen tiimoilta jatkuvasti, milloin ollaan liian muodottomia ja milloin muotoa tuppaa olemaan liikaakin ja naisena ymmärrän tämän hyvin myös itse (terv. painon kanssa jojoileva kuvaaja). Kaikki ei ole täydellistä ja kuvauksessa hyödynnetään niin rekvisiittaa kuin varjoja (kuvankäsittelyä unohtamatta) jotta kuvat edustavat sitä mitä sinä itse haluat.

Kuvauksiin vierähtää aikaa aina tunnista kahteen. Kiirettä ei ole ja kuvauspaikka on valitsemasi. Kuvaukset voidaan hoitaa studiolla, kotonasi tai vaikka varaamassasi hotellissa. Mukaan voit ottaa luottokaverin joka varmistaa tukan ja meikin pysyvyyden/korjailun -suurta kaverijoukkoa kuvauksissa ei kannata kuitenkaan pyöriä jotta kuvaushetki on sopivan rauhallinen ja rento.

Kuvaukset suunnitellaan aina etukäteen. Kuvauksesta voidaan sopia kahvikupposen ääressä, puhelimitse tai sähköpostitse. Kaikki kuvattavat saavat ison kasan vinkkejä esimerkiksi vaatetuksen suhteen, kuvauksen valmistautumiseen sekä meikkaaja- ja kampaajavinkit. Lisämaksusta paikanpäälle saa myös meikkaajan sekä kampaajan huolehtimaan sinusta koko kuvauksen ajan.



... pieni vinkki tulevaan kesään, kesän aikana järjestetään "Sinä olet kaunis" -teemakuvaukset miljöössä. Kuvauspaikkoja tulee olemaan rajallinen määrä, joten kannattaa pysyä kuulolla jotta ehdit ilmoittautua kuvaukseen.

Ihanaa naistenpäivää meille kaikille ♥

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall